The Crazie

My photo
I'm Just nothing for U guys , But U Guys Are Everything for me~ :) Born on June 15. Single but Not available.

Status

☑Single ☐ In relationship
☑Not Available ☐ Available

I HAVE THOSE THING CALL tumblr
http://fanaticforlove.tumblr.com/

Wednesday, March 16, 2011

BLOGGER BOY!

Aku layan gak citer nie ~ bagi banyak inspirasi kat aku~
Giler romantic r ~ rasa macam nak jadi lak mcm BUDI a.k.a watak utama dalam citer nie la~
bhahahaha~ citer dya mcm aku gak r ~ tp versi adult skit ~ coz derang dah berkerja apa semua~ aku still student~

OKey : bagi sinopsis skit r~ Budi nie lecture : ske kat nina nie~ but nina nyer parent dah ader calon untuk nina nie ~ yg lebeh educated nyer yg boleh waris syarikat dya~ tp nina & budi nie lover r~ bhahaha~ parent derang x restu r hubungan derang~ but cinta bukan penghalang ~ so, aku xnak cakap banyak ~ korang search r google dl cerita dya~ tp yang best part dalam season 1 nie YG nie R  "korang bley CLICK SINI UNTUK DL ~ serius ~ aku  ske episode nie~ g r layan~

P/s: Huh~ bila layan cerita yg mcm hidup kita ~ rasa touch gak r~ tetiba rindu LAK si budak NGade th~ Tp dy rindu aku ke
?????  xrindu pun xpe~ janji aku rindu dye~ <3 <3 <3 .. bhahahaha~

1 comment:

Iza Khatini said...

cite niy best..~ ha3

★Kau Bagai Bintang★

BintAng,

Kau Bagai Lampu yang menyuluh kegelapan malam

Menemaniku dalam keangkuhan malam yang gelap

Membunuh kegelapan malam.

Bintang,

Kau Bagai musik yang memecah kesunyian ,

Menghibur diriku dalam kesunyian malam yang suram

Meriuhkan kepahitan malam.

Bintang ,

Kau Bagaikan penyembuh yang mengubati keperitan malam

Megubatiku dikala luka dimala...

create by ADAM a.k.a pencinta BINTANG


Popular Posts

Blog Archive